Maak je spa
moment compleet

Ontspan, beleef en geniet

Samen creëren we jouw wellness op maat

Bij O’Sense zijn we gepassioneerd bezig met het leveren van hoogwaardige wellnessproducten die jouw thuis transformeren in een oase van rust en ontspanning. Maar soms is een kant en klaar toestel niet voldoende en heb je nood aan een een sauna in aangepaste afmetingen of wil je je jacuzzi ingebouwd in je tuin. Dat is het moment dat we jouw visie omzetten in een totaalbeleving van A tot Z.

Jouw stappenplan

Jouw wellnessdromen,
onze verantwoordelijkheid

Bij O’Sense Concepts koesteren we jouw wellnessdromen van A tot Z. Wij begrijpen dat een wellnesservaring meer is dan enkel producten; het draait om een harmonieus geheel, afgestemd op jouw tuin en wensen. Ons team van experts staat voor je klaar, met jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte wellnessruimtes, afgestemd op jouw unieke behoeften.

Wij zijn vastbesloten om jouw verwachtingen te overtreffen en bieden de hoogste kwaliteit en service. Of je nu droomt van een aangepaste sauna, een prachtig zwembad, een luxueuze jacuzzi of andere… Lees meer

VAN HET BEGIN TOT HET EIND

Begeleidt jouw perfecte ontspanning

Persoonlijke gesprekken

Onze reis begint met jou. We luisteren aandachtig naar jouw visie, wensen en ideeën. Door middel van persoonlijke gesprekken brengen we jouw wellnessdromen in kaart en stellen we vast hoe we deze kunnen verwezenlijken.

Product-
Selectie

Samen kiezen we de toestellen die bij de beleving passen die je wenst of je gasten wilt geven. Dat gaat van enkel een sauna tot een volledige privé-wellness of vakantiewoning met eigen wellness.

Ontwerp
& creatie​

Samen overlopen alle stappen tot het ontwerp. Heb je al een technische tekening om ons op te baseren? Een vooropgesteld budget? Al deze punten brengen we in kaart. Als blijkt dat we een match zijn, komen we ter plekke in detail alles opmeten en uitwerken.

Installatie & realisatie

Ons team van vakmensen staat klaar om het ontwerp tot leven te brengen. We zorgen voor een vakkundige installatie en een zorgvuldige afwerking, zodat jouw wellnessruimte perfect in jouw tuin past.

Opleiding &
gebruik​

We leren je graag hoe je optimaal kunt genieten van jouw wellnessvoorzieningen. Onze experts verstrekken uitgebreide instructies over het juiste gebruik en onderhoud van de producten.

Nazorg &
service

Onze betrokkenheid eindigt niet bij de installatie. We blijven altijd beschikbaar voor vragen, advies en servicebehoeften. We garanderen dat jouw wellness-ruimte jarenlang een bron van rust en ontspanning zal zijn.

“Soms is maatwerk de enige optie. Het zorgt voor een vlekkeloze integratie in je bestaande interieur en stijl. Ook als je een professionele klant bent wil je net iets meer begeleiding.”

Totaal beleving

Bekijk onze realisaties

Ontdek vandaag nog onze prachtige producten en transformeer jouw tuin in een oase van luxe en ontspanning. Bij O’Sense bieden we hoogwaardige wellnessproducten die perfect aansluiten op jouw wensen. Van op maat gemaakte sauna’s tot verfrissende zwembaden en stijlvolle jacuzzi’s, onze collectie belooft de ultieme wellnesservaring.

DE MENING VAN ANDEREN TELT

Reviews

M.W.

“Prima uitleg, levering en service ik ben zeer tevreden met dank aan Kim en Jonathan 👍”

U.O.

“Kim&Jonathan zijn heel vriendelijk en ze geven heel duidelijk uitleg. Ze zijn altijd bereikbaar. We zijn heel tevreden over hun.”

M.P.

“They really give a great service and great equipment at a fair price. It is nice to be their customer.”

L.W.

“Steeds dik in orde. Deskundige uitleg, degelijke materialen en altijd bereid voor de nodige uitleg.”