Genieten in stijl

De ideale afwerking voor jouw overkapping

Heb je oog voor detail en wil je net dat tikkeltje meer?  Voor de afwerking van jouw overkapping heb je tal van mogelijkheden.  Voor de zijwanden kan je kiezen voor screens, Louvre Shutter panelen, glazen, houten of aluminium wanden. Deze zijn in elke maat verkrijgbaar zodat je je overkapping volledig kan personaliseren.  Wil je nog een stapje verder gaan?  Dan kan je eveneens led-verlichting en verwarming voorzien.

In deze blog nemen we je graag mee in de verschillende afwerkingsmogelijkheden voor jouw droom overkapping.

 

De mogelijkheden

  • Screens

De toevoeging van screens zorgt voor een minimalistische stijl en maximaal comfort aan jouw overkapping.  Doorheen de dag verandert de lichtinval voortdurend.  Met screens kan je hier makkelijk op inspelen.  Daarnaast zorgen screens ook voor privacy zodat je in alle intimiteit kan genieten van het buitenleven.  Ook in het voor- en najaar zit je met  screens zalig beschut bij wind of een regenbui.  Doordat je screens op elk moment kan afstemmen op jouw behoefte zorg  je voor de meest ideale omstandigheden waarin jij wilt vertoeven.  

 

  • Louvre shutter panelen

Wil je liever een strak design?  Kijk dan zeker eens naar onze Louvre Shutter panelen.  Louvre Shutter panelen zijn een vaste constructie in de zijwanden van jou overkapping. Je kan ervoor kiezen om ze volledig of gedeeltelijk in de zijwand te plaatsen.  Ze zorgen voor privacy en schaduw waardoor je geen last hebt van de laaghangende zon, met behoud van daglicht.  Het paneel is net zoals de overkapping gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een mooi geïntegreerd geheel.  En je kan ervoor kiezen om de shutters horizontaal of verticaal te plaatsen.

 

  • Glazen schuifwanden

Wil je graag de voordelen van screens en shutter panelen in 1.  Kies dan voor glazen schuifwanden.  Glazen schuifwanden combineren alle voordelen van screens en schutters.  Ze beschermen je tegen wind en regen.  En wanneer je kiest voor de getinte versie zorgen ze eveneens voor privacy.  Wil je jouw overkapping ook verwarmen tijdens de koudere dagen?  Dan zorgen de glazen schuifwanden ervoor dat de warmte langer behouden blijft.  

  • Aluminium of houten wanden op maat

Toch nog een ander idee voor de afwerking van jouw houten of aluminium wanden?  Ook voor de wanden is maatwerk mogelijk.  Vraag er dus zeker naar wanneer je langskomt in onze showroom.  Wij inspireren en informeren je graag!

 

  • LED verlichting

Verlichting mag niet ontbreken in jouw overkapping.  Dit is zeker in het voor- en najaar een absolute must.  Naast het functionele aspect zorgt LED verlichting ook voor de nodige sfeer bij valavond.  Voor een mooie strakke afwerking kunnen we rondom waterdichte LED-strips voorzien.  En om van het ultieme comfort van jouw overkapping te kunnen genieten is de LED verlichting vanop afstand bedienbaar.

 

  • Verwarming

Een terrasoverkapping biedt een uitstekende mogelijkheid om langer van je buitenruimte te genieten, zelfs wanneer het weer wat koeler wordt.  Verwarming in je terrasoverkapping kan dan het comfort verhogen.  Toch eerder fan van een rustieke uitstraling?  Dan is een open haard of vuurkorf ook een mogelijkheid.  Dit zorgt niet alleen voor warmte maar ook voor een gezellige sfeer.   

Tot slot: maatwerk? Geen probleem

Niet voor elk project is een standaard-oplossing mogelijk.   Dat is voor ons geen probleem.  We kunnen ervoor zorgen dat de overkapping aangepast wordt aan datgene wat jij voor ogen had.  Zijn daarbij voorbereidende grondwerken nodig?  Ook daar kunnen wij voor zorgen.

 

Ontspannende groetjes,

 

Kim & Jonathan

 

ZOEK JE MATCH

Bekijk onze overkappingen

Ontdek vandaag nog onze prachtige producten en transformeer jouw tuin in een oase van luxe en ontspanning. Bij O’Sense bieden we hoogwaardige wellnessproducten die perfect aansluiten op jouw wensen. Van overkappingeng tot op maat gemaakte sauna’s, verfrissende zwembaden en stijlvolle jacuzzi’s, onze collectie belooft de ultieme wellnesservaring.