het nieuwe buiten

Leef buiten met het comfort van binnen

Droom jij van de perfecte buitenruimte op maat van jouw behoeften? Een plek waar je kan ontmoeten en genieten bij eender welke weersomstandigheden?  Een overkapping kan voor heel wat verschillende doeleinden gebruikt worden, helemaal afgestemd op jouw veranderende noden, het hele jaar door.  En wie ons al mocht ontmoeten in onze showroom of op een beurs weet dat we de wensen van onze klanten voorop stellen zodat jij in alle comfort kan genieten van een oase van rust en ontspanning in en rondom jouw eigen huis.

 

Dompel je onder in de mogelijkheden ...

Buiten dineren

Een terrasoverkapping om buiten te ontbijten, lunchen of dineren is een geweldige manier om je buitenruimte functioneler en comfortabel te maken.  Wanneer je daarnaast ook nog decoratieve elementen, zoals planten, verlichting, … toevoegt creëer je de ideale setting voor heel wat gezellige eetmomenten.

 

Ontspanning

Een overkapping wordt steeds meer gezien als een verlengstuk van onze woning of woonkamer.  Naast de meer “traditionele” invulling van buiten dineren wordt een overkapping steeds vaker aangekocht voor andere doeleinden.  Met de inrichting van de overkapping als wellness- of loungeruimte, voorzien van plaids, kussens, heerlijk geurende aroma’s, … creëer je een plek om zalig weg te dromen en te genieten van de natuurlijke omgeving.  

 

Feesten en bijeenkomsten

Natuur brengt rust, een terrasoverkapping brengt gezelligheid en comfort.  Het is een plek waar je mensen kan samenbrengen voor entertainment, zoals barbecuefeesten, familiebijeenkomsten, picknicks, of zelfs als ruimte voor een buitenkeuken waar je samen kan kokerellen. 

Tuinieren

Voor tuinliefhebbers kan een overkapping dienen als een ruimte voor het kweken van planten, kruiden, groenten of bloemen. Dit kan in de vorm van een kas zijn of gewoon een beschermde ruimte om planten te laten groeien.  Het voordeel om van jouw overkapping een tuinkamer te maken is dat je eenvoudig en flexibel kan spelen met licht en schaduw.

 

Hobbyruimte

Ben je creatief of sportief maar heb je binnen geen plaats voor jouw hobby? Met een overkapping kan je in een mum van tijd een ruimte creëren voor je hobby’s of sportieve activiteiten zoals yoga, fitnessruimte, schilderen, … tot zelfs zwemmen in één van onze zwemspa’s.

 

Kinderactiviteiten

Buiten spelen en toch beschermd voor de zon.  Maak van jouw overkapping een veilige buitenspeelruimte waar kinderen, beschermd voor de schadelijke zonnestralen, zorgeloos kunnen spelen.  Je kan jouw overkapping voorzien van zacht vloerbedekking, knusse zitzakken, een peuterbadje, … .  Rondom kan je eventueel een hekje voorzien.  Een must have voor kindjes die pas beginnen kruipen.

Opbergruimte

Overkappingen kunnen worden gebruikt als opbergruimte voor tuingereedschap, fietsen, tuinmeubilair en andere spullen die je graag buiten wilt bewaren.  Zo spaar je weer wat extra ruimte in huis en zorg je ervoor dat jouw materiaal langer meegaat.  En mits de juiste afmeting kan je jouw overkapping ook gebruiken als stalling voor de auto, boot of caravan.

 

Commercieel gebruik

In commerciële omgevingen kunnen overkappingen een uitstekende toevoeging zijn, zoals in horecagelegenheden, hotels of als extra evenementenruimte.  Je kan er extra zitplaatsen mee creëren, bescherming voor de ingang van jouw winkel.  Je kan er ook voor kiezen om een buitenkantoor te maken voor jouw medewerkers.  Je vergroot hiermee oa. de beschikbare kantoorruimte, daarbij heeft het ook een positieve invloed op het mentaal welzijn van medewerkers.

Overtuigt van de verschillende mogelijkheden?

Neem gerust contact op voor meer informatie: https://osense.be/contact/

 

Warme groet

 

Kim en Jonathan

ZOEK JE MATCH

Bekijk onze overkappingen

Ontdek vandaag nog onze prachtige producten en transformeer jouw tuin in een oase van luxe en ontspanning. Bij O’Sense bieden we hoogwaardige wellnessproducten die perfect aansluiten op jouw wensen. Van overkappingeng tot op maat gemaakte sauna’s, verfrissende zwembaden en stijlvolle jacuzzi’s, onze collectie belooft de ultieme wellnesservaring.