Voor elk weertype

Trotseer de weerelementen met aluminium lamellen

Veranderend weer?  Geen probleem voor de aluminium lamellen van onze terrasoverkapping.  In een mum van tijd kan je de lamellen verstellen zodat je de perfecte omgeving kunt creëren voor elke gelegenheid en alle weersomstandigheden.  Want vooral het weer en de lichtinval bepalen de tijd die jij buiten doorbrengt.

 

De lamellen kunnen worden gekanteld om de hoeveelheid licht, schaduw en ventilatie te regelen.  En wanneer onze lamellen volledig gesloten zijn, zijn ze 100% waterdicht.  Zelfs bij extreme weersomstandigheden zijn ze bestand tegen rukwinden tot 11 beaufort of tegen het dragend gewicht van sneeuw.

Door de toevoeging van een lamellendak aan jouw overkapping creëer je een extra buitenruimte die het hele jaar rond bruikbaar is.  Of het nu gaat om een plek om te ontspannen, te dineren of te entertainen, een lamellendak overkapping verlengt je leefruimte en biedt een comfortabele buitenomgeving. 

Zorgeloos genieten in de schaduw of net van de warmte van de zonnestralen op jouw huid.  Dankzij de regelbare lamellen behoud jij de controle.

Ontdek hier het volledige aanbod: https://osensewellnesshop.be/pages/overkappingen

 

Warme groeten

Kim en Jonathan

ZOEK JE MATCH

Bekijk onze overkappingen

Ontdek vandaag nog onze prachtige producten en transformeer jouw tuin in een oase van luxe en ontspanning. Bij O’Sense bieden we hoogwaardige wellnessproducten die perfect aansluiten op jouw wensen. Van overkappingeng tot op maat gemaakte sauna’s, verfrissende zwembaden en stijlvolle jacuzzi’s, onze collectie belooft de ultieme wellnesservaring.