Veelzijdig maatwerk

Ontdek de veelzijdigheid van een overkapping

Of je nu van plan bent om te ontspannen met familie en vrienden of een unieke buitenruimte voor je bedrijf wilt creëren, onze terrasoverkappingen bieden de perfecte oplossing om comfort naar elke buitenomgeving te brengen.  In deze blog bespreken we enkele mogelijkheden van onze terrasoverkappingen.

 

Een unieke uitstraling? Ga voor de perfecte pasvorm

Voor wie een unieke uitstraling wil hebben, kan bij ons terecht voor de ultieme oplossing.  Ongeacht de afmeting van jouw overkapping, kan je de nodige details en afwerking aanpassen aan jouw specifieke behoefte en smaak.  Of je nu een compacte ruimte hebt die om een subtiele aanpak vraagt of een uitgestrekt terras dat vraagt om een opvallende eyecatcher, onze terrasoverkappingen kunnen worden aangepast aan elke situatie.

 

Compacte tuinen

Een kleine stadstuin hoeft geen belemmering te zijn voor het creëren van een gezellige en functionele buitenruimte.  Met een zorgvuldig uitgekozen overkapping kan je zelfs in de meest compacte tuinen een oase van rust en comfort creëren.  Een overkapping van 3 m x 3 m is bv. al voldoende om een gezellige loungeruimte te maken of onder te dineren.  Wil je graag een jacuzzi in je tuin?  Ook dan heb je met een overkapping van 3 m x 3 m voldoende ruimte om zorgeloos te ontspannen.

 

Uitgestrekt terras

Wil je de lengte van jouw terras extra benadrukken, ga dan voor een langwerpige overkapping tot wel 7 meter lang!  Door de langwerpige vorm van de overkapping wordt de illusie van verlengde ruimte gecreëerd, waardoor je tuin of terras optisch groter lijkt.  En omwille van de grote kan je er een multifunctionele invulling aan geven zoals bv.  een loungeruimte in combinatie met een zwemspa of jacuzzi.

Daktuin

Een overkapping voor je daktuin?  Goed idee.  Daktuinen zijn vaak meer onderhevig aan de weerselementen.   De temperatuurgevoeligheid in de zomer bv.  is hoger dan op een terras op begane grond.  En omdat een overkapping niet alleen afsluitbaar is, maar ook beter bestand is tegen de verschillende weersinvloeden in vergelijking met bv. een zonnezeil, kan je meer en langer genieten van jouw daktuin.  Afhankelijk van de beschikbare oppervlakte kan je kiezen voor een overkapping van 9 m² tot 26 m².

Conclusie

Of je nu een compacte tuin hebt, een ruime landelijke tuin of een tuin op niveau.  Onze overkappingen komen in verschillende maten en uitvoeringen.   Afhankelijk van jouw noden en behoeften adviseren we jou graag over de verschillende mogelijkheden.

Ontspannende groeten

Kim & Jonathan 

ZOEK JE MATCH

Bekijk onze overkappingen

Ontdek vandaag nog onze prachtige producten en transformeer jouw tuin in een oase van luxe en ontspanning. Bij O’Sense bieden we hoogwaardige wellnessproducten die perfect aansluiten op jouw wensen. Van overkappingeng tot op maat gemaakte sauna’s, verfrissende zwembaden en stijlvolle jacuzzi’s, onze collectie belooft de ultieme wellnesservaring.